Tarieven

Rijvisie Premium

40 uur rijles !
1950
  • 40 uur rijles
  • maximaal 2 CBR praktijk-examens
  • betaling in 5 termijnen

Je koopt bij ons een pakket aan lessen van 90 minuten.  Wij lessen altijd 90 minuten, daardoor hebben we meer tijd in het daadwerkelijke examengebied, kunnen we meer variatie brengen in de les-routes en is de totale rijopleiding van kortere duur.

In je pakket zitten maximaal 2 CBR praktijk-examens. Je mag zelf kiezen of je een van deze praktijk-examens gebruikt voor een Tussentijdse Toets. Door onze eigentijdse aanpak is meestal geen Tussentijdse Toets nodig.

Bij aanvang van je rij-opleiding ontvang je een factuur voor het totale pakket en die kun je betalen in termijnen.  De laatste termijn moet betaald worden vóór het praktijk-examen.

Wanneer je geslaagd bent en nog niet alle lessen uit je pakket hebt gebruikt krijg je geen terugbetaling. Het is dus belangrijk om op basis van ons advies (na de proefles) een niet te groot pakket te kiezen. Het is dan goedkoper om extra lessen bij te kopen als dat nodig blijkt.

Overige tarieven per 1 januari 2018:

Praktijkles van 90 minuten: €71,50 (uren in een pakket zijn goedkoper)

Theorie examen: € 45,– (zelf reserveren bij CBR is goedkoper)
Theorie examen individueel: €100,– (zelf reserveren bij CBR is goedkoper)
Tussentijdse toets: €200,– (in pakket is goedkoper)
Praktijkexamen: €200,–     (in pakket is goedkoper)

Wat onze geslaagde leerlingen zeggen

Hoor het van leerlingen die de eerste keer zijn geslaagd!

“Hele effectieve en gezellige rijlessen gehad en daardoor in één keer geslaagd! Rijvisie bedankt!”

Silke Bouwman

“Heel erg bedankt voor de leuke lessen! In 1 keer geslaagd!”

Timo van der Kuil

“Dankzij de super rijlessen in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heel erg bedankt voor alle leuke, leerzame lessen! Nu ga ik vol vertrouwen de weg op. ”

Maxime Roelink

Veel gestelde vragen

Moet ik de theorie via jullie systeem leren?

Nee dat is niet verplicht. Maar iTheorie zorgt, samen met onze manier van praktijkles geven, wel voor een grote kans om direct de eerste keer te slagen voor het praktijk examen. Je mag zelf kiezen hoe jij de theorie wilt leren….

 

Zijn er kosten verbonden aan een proefles?

Nee, de proefles is altijd gratis.

Als ik niet het hele pakket gebruik krijg ik dan geld terug?

Nee, maar met Rijvisie Basic (30 les-uren) loop je echt geen risico. Volgens het CBR is het landelijk gemiddelde circa 38 les-uren.  Als je helemaal geen risico wilt lopen kun je natuurlijk altijd pakketten van 5 lessen kopen of losse lessen.

 

Kan ik een les annuleren?

Ja, maar dan moet je er wel voor zorgen dat er tussen het moment van annulering en de aanvang van je geplande rijles minimaal 2 werkdagen (48 uur) zit.