Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.22.240.119 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Stef Wijlens Stef Wijlens schreef op 8 mei 2013 om 09:48:
Gisteren in een keer mijn rijbewijs gehaald. Dankzij de geweldige lessen van Elise! Bedankt!!!
Tom ten Hoopen Tom ten Hoopen schreef op 23 april 2013 om 12:10:
Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! Een groot deel kwam natuurlijk van mijzelf, maar ik had het echt niet gekund zonder de lessen van Elise! Vooral het persoonlijke aspect staat voorop. Je wordt gezien als een persoon en ze luistert dan ook goed naar wat je te vertellen hebt.De stadsrit was ook zeer praktisch. Dankjewel Elise!
Thom Thom schreef op 28 maart 2013 om 15:29:
Vandaag ineenkeer geslaagd voor mijn rijbewijs, dit was zeker niet gelukt zonder Rijvisie. Bij Rijvisie is het duidelijk wat er van je verwacht wordt en. De rust van de instructeur is fijn. De stadsrit is ook zeker een aanrader! Ik wil Elise bedanken voor alle leerzame lessen. Kortom een goede rijschool om zo snel en veilig mogelijk je rijbewijs te halen!
Rene Kleinsman Rene Kleinsman schreef op 28 maart 2013 om 15:24:
Hoi Elise Twee zoons van ons geslaagd allebei eerste keer en binnen een halfjaar tijd dit kan geen toeval zijn. Dank voor je goede opleidingen en duidelijkheid naar onze zoons . Ook wat betreft communicatie via mail en sms laat niets te wensen over . Succes met je Rijschool Groet van Annelies en Rene Kleinsman
Leonie Leonie schreef op 20 maart 2013 om 15:18:
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankzij de goede, leuke en gezellige lessen van Elise! Elise, heel erg bedankt voor de leuke maar vooral leerzame tijd. Rijvisie is een echte aanrader voor iedereen. Top!
Melda Melda schreef op 5 maart 2013 om 11:19:
Dankzij Elise en haar leerzame rijlessen heb ik mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor de lessen Elise die ga ik missen op de dinsdagmiddag!
Lisanne Lisanne schreef op 24 februari 2013 om 18:31:
Altijd met plezier rijlessen gehad, iedere keer weer veel dingen geleerd! Echt super goede begeleiding en ook nog eens heel leuk! (: Dankjewel Elise!
Luuk Lammers Luuk Lammers schreef op 17 december 2012 om 17:25:
Met dank aan Rijvisie vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!!! leuke instructrice wat wil je nog meer?? Bedankt!
Dylan Dylan schreef op 6 december 2012 om 16:26:
Supergoede rijschool, vandaag op geweest voor mijn praktijk examen en in 1 keer geslaagd na ongveer 30 positiefe lessen.
Iris Iris schreef op 5 oktober 2012 om 11:45:
Half Juni ben ik begonnen met lessen bij Rijvisie. Nu, 3,5 maand later, heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik wil Elise bedanken voor alle gezellig, leuke en leerzame tijd / lessen!
Nick Nick schreef op 27 september 2012 om 12:15:
ik ben in begin maart begonnen met rijles bij rijvisie. ik maakte toen kennis met Elise een rustige vrouw, en geeft persoonsgebonden rijles. de vele uren bij Elise waren leuke uren. de snelweg training+stadsrit was uitdagend en leerzaam. de tussentijdse toets net zo. ook het rijbewijs in 1x behaald. ik wil Elise hiervoor bedanken!
Dewi Kamps Dewi Kamps schreef op 3 september 2012 om 15:26:

Drie dagen nadat ik zeventien ben geworden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankjewel Elise (en soms Joop) voor de lessen. Nu mag ik tot ik 18 ben samen met een van mijn vijf coaches autorijden... Da's leuk!!!

Nienke Nienke schreef op 6 augustus 2012 om 17:30:

Begin Maart heb ik kennis gemaakt met Elise Verheij van Rijvisie. Met goede support en training, waarin ik alle nodige dingen heb geleerd, heb ik vandaag mijn rijbewijs binnen weten te slepen, ook in 1x! Daarbij waren het leerzame en gezellige lessen waar ik altijd naar uitkeek. Ik ben Elise heel erg dankbaar voor de tijd die ze in mij heeft gestoken. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Dankje Elise!

Lissa Lissa schreef op 17 juli 2012 om 13:32:

Ik heb het praktijkexamen in één keer gehaald! Daar wil ik Elise heel erg voor bedanken. Dankzij de leuke lessen en de snelwegtraining heb ik steeds beter leren rijden. Ook houden ze ook rekening met jou als persoon, en helpen ze met je zenuwen. Bij Rijvisie leer je op een gezellige en leuke manier rijden!

Dave Dave schreef op 29 juni 2012 om 18:39:

Ik ben eind februari begonnen met lessen bij Rijvisie. Vandaag dan ook mijn rijexamen gehad en deze in 1 keer behaald! Dit was natuurlijk niet gebeurd zonder de goeie, leerzame en gezellige lessen onder leiding van Elise. Het was een erg gezellige en leerzame tijd, en vooral met zenuwen weten ze bij Rijvisie je op de juiste manier te kalmeren zodat je er op een goeie manier mee om kan gaan. Ik wil Elise dan ook heel erg bedanken voor de leerzame en gezellige tijd!

Daniel Daniel schreef op 27 juni 2012 om 11:01:

Ik ben drie maand geleden gestart met lessen. De lessen waren altijd leerzaam met als resultaat dat ik het praktijkexamen in 1x heb gehaald. De stadsrit en snelwegtraining zijn een aanrader. Hier leer je ook in een onbekende en drukkere stad te rijden. Ik wil graag Elise bedanken voor de leerzame tijd en de gezelligheid tijdens de lessen! Rijvisie is de juiste plek om je rijbewijs te halen in de juiste stappen en tempo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.