Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.22.240.119 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Janneke Janneke schreef op 24 juni 2014 om 09:31:
In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs vandaag! Zonder Elise was mij dat niet gelukt! Gezellige lessen en ook zeker doorgaan als het even niet lukt. Hartstikke bedankt!!
Erik Sierhuis Erik Sierhuis schreef op 16 mei 2014 om 10:43:
Op \"oudere\" leeftijd wil ik alsnog graag mijn rijbewijs halen en met Elise (Rijvisie) ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Ze is doortastend, begripvol, en heeft een duidelijk plan. Opgeven zit niet in het pakket! En ik ben ervan overtuigd dat het met deze begeleiding gaat lukken. Dus niet alleen jong maar ook oud is bij rijvisie aan het juiste adres!
Celine Celine schreef op 28 april 2014 om 18:18:
Bedankt voor de super rijlessen! De stadsrit was erg leerzaam en Mike is een super instructeur! Heel rustig en duidelijk. Vandaag in een keer geslaagd 😀
Lauren Kerkhof Lauren Kerkhof schreef op 28 april 2014 om 13:38:
Na hele leerzame en leuke lessen ben ook ik vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! 🙂 Elise, hartstikke bedankt !!
Loes Loes schreef op 2 april 2014 om 09:10:
Poging 2.0 was wel een succes; ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs! Elise bedankt voor de leuke lessen! 🙂
Floor Floor schreef op 12 februari 2014 om 10:58:
Elise, bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Door de handige tips die je me gaf voor de zenuwen is het me toch gelukt om die knop om te draaien, en ben ik vandaag toch in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Björn Björn schreef op 11 februari 2014 om 18:23:
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dat was zonder de goede lessen van Rijvisie niet gelukt. Elise, ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen!
Silke te Braake Silke te Braake schreef op 7 februari 2014 om 14:40:
Gisteren in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Zonder Elise was dit nooit gelukt. Het was altijd gezellig in de auto en er werd precies gekeken naar wat ik nodig had op weg naar mijn rijbewijs. Ik zal die rijles op de donderdagmiddag zeker gaan missen. Ik zal iedereen aanraden om bij rijvisie te lessen!
Maikel Maikel schreef op 29 januari 2014 om 14:47:
Geweldige leerzame en gezellige rijlessen gehad! Veel hulp gehad van elise en uiteindelijk toch mijn rijbewijs binnen! Zeker een aanrader! Elise ontzettend bedankt!
Nick ter Woerds Nick ter Woerds schreef op 23 januari 2014 om 13:56:
Ook ik heb dankzij de leuke en geweldige lessen van Elise vandaag mijn rijbewijs gehaald! Met veel geduld is het eindelijk gelukt. Een top rijschool die ik zeker aan anderen zal aanraden! Elise, ontzettend bedankt voor de leuke lessen!
Kim Niemeijer Kim Niemeijer schreef op 14 januari 2014 om 13:35:
Top lessen gehad, altijd gezellig, erg leerzaam, en ook in 1 keer geslaagd! Top Elise, bedankt!
Veerle van Grafhorst Veerle van Grafhorst schreef op 26 november 2013 om 14:50:
Gelukkig niet de loser van de tweeling geworden. Nadat Judith vorige week in één keer was geslaagd voor haar rijbewijs, moest ik vandaag. En het is, thank lord, gelukt! 🙂 Dankjewel Elise het is gelukt yay! Groetjes 😉
Nick te Velde Nick te Velde schreef op 27 oktober 2013 om 11:10:
In een keer voor het rijexamen geslaagd. Was nooit gelukt zonder Elise. Hartstikke bedankt, Elise, en ga zo door!
Michael Dirks Michael Dirks schreef op 16 oktober 2013 om 10:52:
Hallo Elise, Heel mooi dat ik vandaag in één keer mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Ga zo door haha. Groetjes, Michael Dirks
Britt Britt schreef op 30 september 2013 om 07:16:
Afgelopen dinsdag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! zonder Elise was dit nooit gelukt. Ook de stadsrit is erg praktisch en leer je erg veel van. Ik heb een zeer leuke tijd gehad bij Rijvisie! Bedankt voor de goede en zeer gezellige lessen!
Erik Erik schreef op 3 juli 2013 om 17:24:
Vandaag in één keer geslaagd dankzij de leuke, gezellige en leerzame lessen bij Rijvisie. De theorie thuis leren en oefenen was voor mij erg handig. De stads- en snelwegrit naar Deventer was ook zeer leerzaam en heeft erg geholpen bij het slagen voor mijn praktijkexamen. Elise bedankt!!
Daniel Daniel schreef op 27 juni 2013 om 13:35:
Ook ik ben gisteren in één keer geslaagd voor het rijexamen! Dit was nooit gelukt zonder de tijd en energie die Elise in de rijlessen heeft gestoken. Ze heeft naast een uitgebreide kennis van het autorijden zelf, ook de benodigde mensenkennis om te begrijpen wat er moet gebeuren om je beter te laten rijden. Daarnaast waren de stadsrit en de snelwegtraining heel erg nuttig en leerzaam. Hierdoor heb ik ook echt het gevoel gekregen dat ik overal nu kan rijden. Er is dus eigenlijk geen reden om niet voor Rijvisie te kiezen! Elise, bedankt!!
Kirsten Vogteloo Kirsten Vogteloo schreef op 27 juni 2013 om 12:12:
Dankzij rijvisie ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Naast het leren autorijden is het persoonlijke aspect belangrijk. Ook de stadsrit was erg handig. Een rijschool die ik iedereen zal aanraden. Bedankt voor de leuke, leerzame tijd, die ik zeker ga missen.
Inge Inge schreef op 25 juni 2013 om 11:14:
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Zonder hulp en het vele geduld van Elise was dat me nooit gelukt. Elise super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
devlin devlin schreef op 6 juni 2013 om 11:19:
vandaag geslaagd voor me rijbewijs. zeker een goede keuze geweest om over te stappen naar deze rijschool 🙂 gezellige tijd en goede lessen gehad. heel erg bedankt elise!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.