Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.22.240.119 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Dagmar Swerink Dagmar Swerink schreef op 18 februari 2015 om 14:55:
Ik ben gisteren in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook gezellig! Bedankt!
Bennie Lee Bennie Lee schreef op 5 februari 2015 om 09:45:
Zeer goede ervaring bij Rijvisie gehad! Geduld, professionaliteit en gezelligheid, drie kernwoorden voor Rijvisie. Heel erg bedankt Mike voor de fijne lessen en Elise voor de ondersteuning!
Youri Gersmann Youri Gersmann schreef op 19 januari 2015 om 15:20:
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Elise bedankt voor de leuke en zeer leerzame lessen!
Babette Babette schreef op 12 januari 2015 om 10:58:
Net in één keer mijn rijbewijs gehaald! Het kostte wat tijd maar je had altijd geduld met me. Heel erg bedankt voor alles, Elise!
Frank Frank schreef op 1 november 2014 om 15:04:
In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Elise, je hebt me enorm geholpen bij de voorbereiding hierop. Toen de einddatum in zicht kwam, was ik er helemaal klaar voor en had ik er het volste vertrouwen in dat het wel goed zou gaan. Bedankt!
Cathalijne Cathalijne schreef op 24 oktober 2014 om 16:41:
in één keer mijn rijbewijs gehaald! Ondanks dat ik niet altijd dacht dat het zou lukken, had jij er vertrouwen in, en dat is gebleken Mike, heel erg bedankt voor de goede, leuke en gezellige lessen.
ilona ilona schreef op 18 oktober 2014 om 12:31:
In één keer mijn rijbewijs gehaald 😀 Mike ontzettend bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!
ilona ilona schreef op 10 oktober 2014 om 09:11:
In één keer geslaagd! Mike ontzettend bedankt voor de goede lessen! Het was erg leerzaam en gezellig!
Cas van der Kuil Cas van der Kuil schreef op 27 september 2014 om 16:51:
Elise, super bedankt voor alles. Ik heb veel in onze rijlessen geleerd en ben blij dat ik zo snel geslaagd ben, en ook nog in de eerste keer. Je zei in de laatste rijles \"Een slechte generale is een goede première\", en dit is dus helmaal uitgekomen. Groeten Cas
Elke Elke schreef op 16 september 2014 om 10:06:
Gisteren in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb ontzettend fijne, gezellige en goede rijlessen gehad. Elise, heel erg bedankt!
Richelle Richelle schreef op 2 september 2014 om 09:49:
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Rijvisie! Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad, en zal deze rijschool zeker aanraden. Bedankt voor alles!
Lauren Lauren schreef op 23 juli 2014 om 11:06:
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mn rijexamen! De goede voorbereidingen op de zenuwen hebben me echt door het examen heen geholpen! Heel erg bedankt Elise, ik raad je aan iedereen aan!
Erik Sierhuis Erik Sierhuis schreef op 14 juli 2014 om 11:08:
Ook in 1 keer geslaagd! Op m,n oude dag (48)Zonder Elise was dit nooit gelukt. Ben je zo dankbaar!!!!
Joy Joy schreef op 1 juli 2014 om 14:03:
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Zonder de leuke, maar ook leerzame lessen van Mike was mij dit niet gelukt. Ik heb een super fijne tijd gehad bij rijvisie, heel erg bedankt!!
anniek anniek schreef op 30 juni 2014 om 17:51:
Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen! De lessen waren altijd heel erg leuk en ook erg leerzaam! Elise, hartstikke bedankt!
Joël Joël schreef op 30 juni 2014 om 12:09:
Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! beetje zenuwachtig voor het examen maar dankzij de lessen gingen die heel snel weer weg. Bedankt voor alles Mike, ik ga je zeker missen.
Lynn Lynn schreef op 29 juni 2014 om 13:35:
Afgelopen vrijdag heb ook ik mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Mike! De rijlessen vond ik altijd erg gezellig en heel erg leerzaam. Met name de stadsrit en een keer lessen met Elise vind ik een groot pluspunt aan rijvisie. Zo leer je namelijk ook lessen in een onbekende omgeving en ook om met een andere instructeur te lessen die je gewend bent. Bedankt voor alles!
Loes de Witte Loes de Witte schreef op 25 juni 2014 om 12:59:
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! En dit met veel dank aan Elise! Ik heb super leuke en natuurlijk leerzame lessen gehad. Ik stapte elke les weer met plezier in de auto. Vlak voor mijn examen wist je mij nog heel goed te kalmeren en dat heeft mij heel goed gedaan! Elise, heel erg bedankt voor de leuke rijlessen! Voor iedereen die op zoek is naar een goede en leuke rijschool, bij Rijvisie ben je aan het juiste adres!
dora ten Arve dora ten Arve schreef op 24 juni 2014 om 13:34:
GESLAAGD !!!!! Elise en Mike heel erg bedankt voor jullie gezelige,leerzame en vooral leuke lessen! Zonder jullie was het mij nooit gelukt. Jullie hebben beide je best gedaan en ook al is het de eerste keer niet gelukt hebben jullie mij nog een tweede kans kunnen geven door een her examen met spoed aantevragen. Super super super bedankt hiervoor! Ik zal mijn gezelige lessen en lunches erg gaan missen! Maar jullie zijn beide van harte welkom om bij ons in Griekenland op vakantie te komen!!!!
Fleur Fleur schreef op 24 juni 2014 om 10:23:
Ook ik heb vandaag mijn rijbewijs mogen halen onder geweldige begeleiding van Mike! Altijd gezellige, maar ook leerzame lessen! Ik zou iedereen aanraden om bij rijvisie te gaan lessen. Ik heb een super fijne tijd gehad, bedankt Mike!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.